PrevNext

ПОСЛУГИ АГРОДРОНІВ

АгроСпецТранс 888 Оренда агродрону, послуги десикації

В сучасному світі технологічні процеси швидко розвиваються. В аграрній сфері активно почали використовувати новітнє спецобладнання, до якого належать і агродрони. Вони дуже функціональні і здатні виконувати величезну кількість роботи, що допомагає не лише вирощувати врожай, а й підвищувати його якість.

Компанія «Агроспецтранс 888» надає в довгострокову оренду агродрони. Наші БПЛА та дрони дають можливість комплексно обробити сільгоспкультури засобами захисту рослин, внести рідкі мінеральні добрива та мікроелементи, внести трихограму, а також десикацію. За допомогою наших агродронів можна вирахувати вегетаційний індекс (NDVI), сформувати картографію поля з високою точністю, прогнозувати врожайність та визначити динаміку зміни у стані посівів.

В наявності підприємства більше 20 одиниць дронів (DJI Agras), що дозволяє обробити до 2 000 га на добу. Великий перелік техніки дає можливість задовольнити потреби навіть найвибагливішого замовника.

rental-of-agricultural-drones-01.webp

Основні функції агродронів:

  • Дослідження та аналітика: формування карт для внесення добрив, гербіцидів, десикації, карт розвитку бур’янів, карт NDVI, карт рельєфу, замір полів. За допомогою агродронів можна вивчити кількість і густоту рослин, забруднення бур’янами, доступність до води та багато іншого. Дистанційний моніторинг полів дозволяє проводити точний обмір обсягів, площ та піднесень полів з урахуванням спотворюючих умов (рельєфу, ліній електропередач, доріг та ін.).
  • Внесення гербіцидів, добрив, розселення трихограми та ін. Він літає максимально низько, споживає менше ресурсів, ніж інша авіатехніка. Мінімізує участь людини, а також здійснює максимально точне обприскування, практично виключаючи ймовірність будь-якого промаху.

Фактори, що стимулюють впровадження агродронів у сільське господарство:

  • Агродрони ефективні на полях зі складним рельєфом: нерівності, лінії передачі, перешкоди.
  • БПЛА відмінно підходять для роботи в умовах підвищеної вологості – там, де застосування наземної техніки неможливе або утруднене.
  • Вони літають нижче, ніж інша авіатехніка, що гарантує високу точність обприскування, економію хімікатів та мінімізацію шкоди для навколишнього середовища.
  • Багатофункціональне застосування агродронів: моніторинг полів та посівів, дистанційний обмір території, створення карток з внесення гербіцидів, розселення трихограми, визначення активності вегетації або концентрації бур’янів, внесення добрив, хімікатів та десикації з точним дозуванням та мінімальними витратами.

Замовити агродрон чи десикацію

Напишіть нам і наш менеджер зв'яжеться з вами.